Wie is Van Damme?

Ik ben Patricia van Damme. Aangenaam! 

Na ruim 22 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij ABN AMRO in diverse (internationale) rollen en verantwoordelijkheden heb ik in 2018 besloten het roer om te gooien. Ik wil mijn kennis, ervaring en talenten inzetten als zelfstandig ondernemer op een manier waar ik in geloof en die bij mij past. 

Kernwoorden daarbij zijn: mensgericht, verbindend en ondernemend. 

Vanuit Van Damme verbindt wil ik als (interim) customer & employee experience manager ondernemers: 

  • adviseren en coachen
  • trajecten begeleiden en managen

Een en ander op het gebied van klant- en medewerkersbeleving. In een wereld waarin de focus steeds meer op robotisering en digitalisering van dienstverlening lijkt te liggen, ben ik van mening dat aandacht voor de beleving van de klant vaak onderbelicht blijft. Ik geloof dat ondernemers kansen laten liggen op dit gebied. En het is juist op het belevingsvlak dat organisaties zich kunnen onderscheiden van de rest. Of het nu om klanten of medewerkers gaat   

Gelukkige medewerkers zorgen voor een sterk merk en een gezond bedrijf. Het positieve verband tussen betrokken en bevlogen medewerkers, klanttevredenheid en betere bedrijfsprestaties is meerdere keren onderzocht en aangetoond. Van Damme verbindt combineert HR-, marketing-, communicatie- en salesinzichten tot een integrale maar bovenal klantgedreven bedrijfsvoering. Dat maakt ons uniek!

Happy employees = happy customers = more business value.

Patricia van Damme is als coach practioner aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)
Download hier het CV van Patricia

NOBCO EMCC Van Damme Verbindt

Contact

Bent u geinteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Savooyaardsweg 2
4522 PA Biervliet (NL)

0031 (0) 6 30 63 26 51

patricia@vandammeverbindt.nl

Interesse?

1 + 7 =